Molta participació a la Nit Multicultural del divendres

Divendres dia 22 a les 20h, la desfilada de Batukoma donava el sus de festa a la segona Nit Multicultural que va estar molt animada. El cercavila amb Kinfumba Dimonis acompanyats per la seva Batucada Kintrofa va ser seguit per nombrosos turistes que immortalitzaven amb les seves càmeres i telèfons mòbils l’actuació dels dimonis.
A les 21.30 h començava el concert dels Ácaros del Son, actuació seguida per molt de públic, l’actuació estava prevista fins a les 11 de la nit. Donat que grup següent no s’havia presentat, tornaren pujar a l’escenari i perllongaren la seva actuació durant mitja hora més.

BATUKOMA 22-07-2016 IMG-20160723-WA0004

Tribut a Queen, compareixia a l’escenari a les 12.10 minuts de la nit. Moltes famílies que havien acudit amb els fills no esperaren l’actuació. No és de rebut que un grup arribi més d’una hora tard a l’actuació contractada.
Fotos actuacions i Nit Multicultural  22 -07-2016 013
Menció especial i la més cordial felicitació per a tots els components de Protecció Civil que estan pendents en tot moment per a la seguretat de les Festes de sa Coma.
Avui migdia els més menuts han gaudit del parc aquàtic.

Un pensament a “Molta participació a la Nit Multicultural del divendres

  1. Agradecer como jefe de protección civil de Sant Llorenç estas palabras de agradecimiento hacia nuestro equipo. Estamos siempre para el ciudadano y para que las fiestas sean disfrutadas, que es lo que toca. Muchas gracias de nuevo y nos vemos pronto en las de Sant Llorenç.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.