L’Ajuntament reformarà la piscina municipal

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar reformarà i ampliarà la piscina actual i en construirà una de nova per a infants. “L’objectiu es poder començar les obres el mes de novembre perquè l’estiu vinent els usuaris ja puguin gaudir de les noves instal·lacions”, apunta la primera tinent de batle i regidora d’Esports, Antònia Bauzá.El projecte inclou la remodelació de la piscina polivalent existent. Per això es suprimirà la piscina infantil actual i es reduirà la seva profunditat, i es renovarà tota la instal·lació d’impulsió i retorn d’aigua.

La construcció de la nova piscina infantil es durà a terme a una zona que actualment no forma part del recinte de la piscina i que està situat entre la instal·lació existent i el mur de contenció de les pistes de pàdel, i on antigament s’hi ubicava un parc infantil.

El projecte també preveu l’execució d’un pati d’accés a la sala tècnica existent i també la millora de l’estanquitat del dipòsit existent, així com el reforç dels forjats del sostre de la sala tècnica i del dipòsit de compensació existent, a més d’una pèrgola metàl·lica sobre la sala tècnica i del dipòsit de compensació existent per fer ombra al solàrium i per ubicar-hi en el futur panells fotovoltaics. El solàrium s’ampliarà i es construiran nous murs de contenció, també nous magatzems i noves sales.

Aquest projecte de reforma i ampliació forma part d’una proposta de reforma del Centre Esportiu de Sant Llorenç des Cardassar, que té com a finalitat de dotar d’una unitat de conjunt a aquest espai esportiu que actualment està configurat a partir de recintes separats.

Aquest projecte té un pressupost de 566.067,38 euros sense iva i les obres s’iniciaran el mes de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.