Cursa popular Malalts de Turmell

Dissabte 27 d’agost es va celebrar la VIII Cursa Popular Malalts de Turmell i la III de Nordic Walking. Aquesta cursa a poc a poc s’ha anat assentat dins l’àmbit comarcal de curses populars i cada vegada té més nomenada tal com ho demostra el número de participants, que any a any, es va incrementant.

En aquesta edició s’han superat els 300 participants, 282 a la cursa, d’un recorregut d’11,6 km  i 20 al Nordic Walking, recorregut del qual constava de 6,6 km. Destacar la gran col·laboració ciutadana en forma de premis o menjar pel refresc que es va fer després de la cursa i la gran participació femenina que va superar la seixantena.

Seguidament us presentam algunes fotografies de la cursa:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.