Nova temporada del Club de Lectura de la biblioteca de sa Coma

El passat divendres dia 16 de setembre, la biblioteca de sa Coma inicià la vuitena temporada del seu Club de lectura, i ho feren amb l’obra Pandora al Congo de l’escriptor català Albert Sánchez Piñol. La bibliotecària de sa Coma i organitzadora del Club de Lectura Antònia Brunet, ens va explicar que, fou una obra que va sorprendre a la majoria de participants del club pel seus girs i fets inesperats. Autor molt conegut per la seva obra Pell freda i darrerament per Victus i Vae Victus.
Enguany la temporada que s’ha preparat té un poc de tot, clàssics i autors joves, intriga i sentiments…els membres del club podran viatjar a l’Afganistà més cruu de la mà de Nadia Ghulam, a uns Estats Units desconeguts i tot això sense deixar de banda també els nostres autors.
L’inici d’aquesta temporada fou especial ja que la biblioteca de sa Coma ha estat ampliada aquest estiu. L’espai que ja havia quedat petit pel volum d’usuaris que atén diàriament ha quedat molt bé i convida a passar-hi una estona ben agradable.
DSCF4864

DSCF4867

DSCF4862

DSCF4863

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.