Crònica: La Unión-Cardassar

El Cardassar cau derrotat davant el líder de la categoria (2-1). Tornà a ser en el darrer moment del partit i amb un home més quan el Cardassar patí el gol que el condemnà a la derrota.

A la primera part, amb un gol de J. Rigo, els de Mayordomo arribaren al descans. A la segona, amb un bon resultat i amb superioritat, tot feia pensar que el Cardassar tornaria cap a Sant Llorenç rapinyant qualque cosa del Secar de la Real, però al darrer alè la Unión va desfer l’empat i deixà els llorencins sense premi.

Breus: Un mallorqui guanya la Ironman d’Alcúdia. Rafel Nadal inagura el seu centre a Manacor. El Gran Canaria s’imposa al Barça a la final de la supercopa de bàsquet.

Aquest article s'ha catalogat com a Futbol per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.