Pàdel

Les pistes de pàdel es podran reservar via online a partir de dilluns

Les pistes de pàdel ubicades en el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar es podran reservar via online a partir del proper dilluns, dia 10 d’octubre. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha comprat un software de reserves per fer-ho possible.

L’usuari podrà accedir al portal de reserves a través de la plana web de l’Ajuntament de Sant Llorenç. Abans de reservar, l’usuari s’haurà de registrar, posant l’e-mail, el telèfon i el DNI. Una vegada emplenats aquests camps se’ls proporcionarà un codi d’usuari i una contrasenya.

Les persones empadronades a Sant Llorenç comptaran amb un descompte del 20%, que s’aplicarà directament a l’hora de realitzar la reserva, per això es demana el DNI.

DSC_0019La primera tinent de batle i regidora de Noves Tecnologies i Esports, Antònia Bauzà, explica que “aviat també es podran comprar entrades de l’Auditòrium de sa Màniga i de l’Espai 36 a través d’aquet portal, però abans de fer-ho extensiu a altres departaments volem assegurar que tot funciona correctament”. Els departaments d’Esports i Noves Tecnologies han fet feina plegats per poder treure aquesta iniciativa endavant.

“El nostre objectiu –afegeix Bauzá– és fer la vida més senzilla a la ciutadania i per això des del Consistori llorencí avançam en el desenvolupament i l’aplicació de les noves tecnologies en el serveis diaris que ofereix l’administració local”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.