“Black or White” a l’Auditori Sa Màniga

Dissabte, 5 de novembre, a les 19.30 h
BLACK OR WHITE
Història dansada del bé i del mal
Durada: 45 min aprox.
Gratuït

L’espectacle Black or White narra la història d’amor entre dues persones, que acaba en un final inesperat, per una addicció a substàncies tòxiques. És una història expressada amb la dansa, que ens fa triar, com moltes vegades a la vida, entre el bé i el mal. Una història que també ens farà pensar si la decisió que prenem és la correcta. Un espectacle de dansa amb música variada: temes celtes, tangos, música per a piano de compositors com Phillip Glass, Giovanni Marradi i Narcotango.

Dins el programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca.

LES ENTRADES DEL CONCERT ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT EL CONCERT.

 

1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.