Recital de piano

Dissabte, 12 de novembre, a les 19.30 h
Recorregut musical per la vida de l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria-Toscana
Amb Mario Molina i Nanako Uchi

Durada: 1 h aprox.
Gratuït

Concert amb dos pianistes que interpretaran obres de piano sol i a quatre mans al temps que es comenta i explica breument la vida de Lluís Salvador d’Àustria-Toscana, arxiduc d’Àustria, príncep de Bohèmia, d’Hongria i de la Toscana, amb motiu del centenari de la seva mort. S’han seleccionat dates representatives de la vida de l’arxiduc Lluís Salvador durant la seva estada a les Balears. Per aquesta raó, s’interpretaran obres dels compositors més importants de l’època (Chopin, Brahms, Debussy, Albéniz, Granados i Falla).

RECITALLES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT.

Dins el programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.