BOC estrena el primer videoclip de “Sa Comunitat d’en Toni Bardo”

El grup BOC ha estrenat el primer videoclip del seu nou treball discogràfic “Sa Comunitat d’en Toni Bardo”. Els mallorquins han escollit el tema “Vivi Banjo Voy” com a primer single i la realització ha anat a càrrec de La Periférica Produccions. Les imatges del video es van gravar durant el concert de presentació del disc al Teatre Principal de Palma, el passat 2 de juliol. Des de llavors, BOC ha presentat el disc en directe en diferents festivals i concerts de Mallorca i la resta de l’Estat. El 2017 es presenta ple de cites per al grup de folk mallorquí, amb concerts a diferents festivals del Regne Unit, com l’Stepping Stones Festival i el Southwell Festival, el mes de juny.

A Sa Comunitat d’en Toni Bardo, el grup ha volgut seguir en la mateixa línia del disc anterior, que fa d’ells, més que un grup musical, un grup de creació artística. Hi torna a haver històries i il·lustracions per a cada un dels temes, però aquesta vegada han fet un pas més: han decidit fer una trilogia (tres discos) i la primera de les entregues és la que han tret ja al mercat. Musicalment, el component primordial segueix sent el folk, però apareixen noves inspiracions com la música grega, siciliana, francesa, country americà, flamenc. Tot això, sense deixar de banda cualquiler estil que els passi pel cap: rock, latin, new age, swing, clàssic, ska, reggae…

unnamed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.