“Oques Grasses” a l’Auditòrium Sa Màniga

Dissabte, 26 de novembre, a les 19.30 h a l’Auditòrium Sa Màniga.

OQUES GRASSES  

ÚNIC CONCERT A MALLORCA

www.oquesgrasses.com

Durada: 1 h 30 min aprox.

Entrada: 10 €

oques grasses

Oques Grasses és el grup de moda d’aquesta temporada. Amb una agenda que treu fum i el seu nou disc “You Poni” davall el braç, les Oques vénen a Mallorca per consolidar-se com un dels grans del panorama musical en català. El seu estil musical és variat, però s’enquadra especialment en el reggae-pop. Fins avui, han publicat tres discos i han fet gires per Catalunya, el País Valencià o Mallorca. També han actuat al SummerFest de Milwaukee, al SummerStage Festival de Nova York, al País de Gal•les o a Londres. Oques Grasses ha rebut, entre d’altres, els Premis Enderrock al grup revelació de l’any (2012) o el de millor videoclip per “Sexy” (2015). Tocaran els temes del darrer disc i alguns hits dels anteriors treballs. Un directe amb molt bon rotllo, amb una energia que, si encara no els coneixes, t’aconsellam que no te’ls perdis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.