Alternatilla Jazz a l’Espai 36

El proper dissabte 3 de desembre, serà el concert ALTERNATILLA JAZZ amb el músics HARMEN FRAANJE amb el piano) i PERICO SAMBEAT (saxo)IMG_0961
Alternatilla Jazz in Mallorca és un projecte de dinamització cultural i d’interacció entre músics de la nostra illa, nacionals i internacionals. És una atractiva i diferent opció amb propostes al voltalnt del jazz. Aquest festival té el seu camp d’actuació a Mallorca, no es celebra en un sol dia i en un sol espai. A Sant Llorenç hi seran el dissabte dia 3 de desembre a les 20h a l’Espai 36.
Actuaran Harmen Fraanje, jove pianista que està emergint com uns dels més impressionants de la dècada passada i Perico Sambeat, saxofonista, considerat com un dels grans músics de jazz espanyol.
Venda d’entradaa l’Espai 36 de dimarts a divendres de 10 a 14h o be a la plana web www.alternatilla.com.

Del dia 29 d’aquest mes fins el 12 de desembre es programaran fins a dotze concerts de Jazz repartits per tota l’illa de Mallorca. Tot, dins la primera edició del festival Alternatilla Jazz in Mallorca. Un certamen que neix amb voluntat de continuïtat, i que enguany tindrà com a país convidat Holanda. 9 dels concerts aniran a càrrec de músics d’aquest país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.