Llibres ben arribats: “L’escola a Sant Llorenç des Cardassar (1892-2015)”

El dijous, dia 29 de desembre, a les 19.00 a l’Espai 36, tindrà lloc la presentació del llibre “L’escola a Sant Llorenç des Cardassar (1892-2015)”, editat per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
El llibre és fruit del treball individual i conjunt de recerca documental que han duit a terme durant més de dos anys, i els seus autors són: Josep Cortés, Rafel Duran, Francisca Grimalt, Tomàs Martínez, Jaume Mayol, Araceli Menéndez, Pedro Pons-Estel, Guillem Pont, Rafela Riera, Margalida Sansó, Pere J.Santandreu i Joana Sureda.
La portada és de Damià Arnau Pont. El pròleg és de Bernat Sureda.
Sigui ben arribat aquest nou llibre, que serà un punt de referència informativa i documental sobre l’escola a Sant Llorenç des Cardassar per a les futures generacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.