Concert Ensemble Tramuntana

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Dissabte, 7 de gener, a les 19.30 h
Un passeig pel barroc italià i alemany
CONCERT COMENTAT
Ensemble Tramuntana
Violins:Barry Sargent, Mayumi Harada
Violoncel: Biel Fiol
Contrabaix: Pablo Moreno
Arxillaüt i guitarra barroca: Guillem Femenias
Entrada gratuïta

Concert comentat

Barry Sargent, un dels més prestigiosos músics resident a Mallorca, crea i dirigeix l’Ensemble Tramuntana, amb l’objectiu d’aprofitar el talent de músics de les Balears. L’Ensemble Tramuntana varia de formació segons el repertori, el qual abasta des del Barroc fins al segle XX, i la seva formació des d’un quintet fins a una orquestra amb vents de 20 músics. El quintet interpretarà la Sinfonia terza a 3, d’il primo libro di canzone i Folias echa para mi señora Doña Tarolilla d’Andrea Falconieri; la Sinfonia da camera op. 2, núm. 5, de Nicola Porpora; el Quartet de París núm. 6 de Telemann; la Sonata aus dem Musikalischen Opfer de J. S. Bach; i la Sonata a 3, op. 1, núm. 12 “Folia” d’Antonio Vivaldi.

COL•LOQUI AMB ELS MÚSICS DESPRÉS DEL CONCERT

INFORMACIÓ I TAQUILLA 971 58 73 73

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.