El vent no va impedir als Reis d’Orient arribar a sa Coma

El fort vent del dissabte dels Reis a sa Coma, va dificultar el muntatge del Betlem vivent que des de fa anys vénen fent a sa Coma l’Associació de Veïnats, l’AMIPA, i voluntaris. A les 17.30 van haver de retallar l’alçada del cadafal.
Aquest any ses majestats els Reis d’Orient van fer el recorregut des de la platja de sa Coma a peu, precedits per la Batukoma, i desfilant per l’avinguda de les Palmeres, carrers Garballó i Heura, fins arribar a la plaça de l’Església, on els esperaven nombrosos nins i grans. Després adorar al nin Jesús, van saludar a tots els nins repartint caramels i regals. Acabat el repartiment de regals es va servir el tradicional xocolata amb ensaïmades preparada per la Gent Gran de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.