Foguerons a sa Coma i Cala Millor

El dissabte de Sant Antoni amb mitja hora de retard sobre l’horari previst (degut a la pluja) el dimonis de sa Coma al so del les xeremiers de Tomeu Massat de Binissalem i Guillem Pericat de Son Ferriol, que acompanyen els dimonis de sa Coma des de fa quatre anys, feren el primer ball del vespre davant la casa de ca el Dimoni de sa Coma. El fred i la pluja no va desanimar als nins i nines de sa Coma que esperaven amb paraigües la sortida de Sant Antoni i el dimoni per a ballar amb ells. Després de fer el recorregut pels foguerons de sa Coma continuaren fins a Cala Millor, tot i que va ploure tot el vespre, no deixaren cap fogueró sense visitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.