Obres a la piscina municipal

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha iniciat les obres de reforma de la piscina actual i la construcción d’una infantil

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha iniciat les obres de reforma i d’ampliació la piscina actual i la construcció una de nova per a infants.
El projecte inclou la remodelació de la piscina polivalent existent. Per això s’ha suprimit la piscina infantil actual i ara ja s’ha començat a reduir la seva profunditat, després es renovarà tota la instal·lació d’impulsió i retorn d’aigua. El projecte previsiblament finalitzarà el mes de juny.
També s’ha començat la construcció de la nova piscina infantil a una zona que actualment no forma part del recinte de la piscina i que està situat entre la instal·lació existent i el mur de contenció de les pistes de pàdel, i on antigament s’hi ubicava un parc infantil.

El projecte preveu l’execució d’un pati d’accés a la sala tècnica existent  i també la millora de l’estanquitat del dipòsit existent, així com el reforç dels forjats del sostre de la sala tècnica i del dipòsit de compensació existent, a més d’una pèrgola metàl·lica sobre la sala tècnica i del dipòsit de compensació existent per fer ombra al solàrium i per ubicar-hi en el futur panells fotovoltaics. El solàrium s’ampliarà i es construiran nous murs de contenció, també nous magatzems i noves sales.
“Aquest projecte de reforma i ampliació forma part d’una proposta de reforma del Centre Esportiu de Sant Llorenç des Cardassar, que té com a finalitat de dotar d’una unitat de conjunt a aquest espai esportiu que actualment està configurat a partir de recintes separats”, explica la regidora d’Esports, Antònia Bauzá.
Aquest projecte té un pressupost de 566.067,38 euros sense iva.

Oiscina1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.