Trucs d’informàtica

camara-video-vigilancia-D_NQ_NP_21311-MLM20208256037_122014-OCom fer una càmera de vídeo – vigilància amb un Smartphone?

No fa molts de dies, el meu tècnic informàtic que ve a fer les revisions de totes les màquines de la llibreria, es va adonar que hi faltava una cosa: la càmera de vigilància! Em demanà què li havia passat, li vaig contestar que s’havia espanyat i que encara no havia tingut l’oportunitat de canviar-la.

Ell em contestà i demanà al mateix temps a veure si tenia un smartphone que no utilitzàs. Li vaig contestar que sí, que en tenia un dins un calaix. Em digué que podia fer una càmera de vigilància amb el mòbil. Però ell és llest i no em digué com ho havia de fer.

L’únic que em digué fou: Maria, tu pots fer-ho sense ajuda.

A mi, que m’agrada investigar i aprendre, vaig començar a mirar vídeos tutorials per YouTube i a cercar les aplicacions. Vaig estar mirant vídeos i més vídeos, provant aplicacions vàries, però al final vaig trobar el que volia i m’he muntat la meva càmera de vigilància, l’aplicació a l’ordinador i també al mòbil.

Els elements que es necessiten són:

  • un mòbil amb càmera (no és necessari que tingui targeta, només cal que estigui connectat a la conexió wifi)
  • col·locar el mòbil on ha de vigilar
  • el mòbil sempre connectat a la corrent
  • un allargador per si no teniu en enxuf aprop
  • instal·lar l’aplicació que més us agradi al mòbil que farà de càmera i la mateixa a un ordinador o un altre mòbil
  • seguir les instruccions d’instal·lació de l’aplicació

Jo he instal·lat l’aplicació AirDroid i va de meravella!

nexusae0_FireShot-Screen-Capture-_018-AirDroid-v2_airdroid_com

2 pensaments a “Trucs d’informàtica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.