Programació març Teatre La Unió Son Servera

Programació de març – abril 2017

‘10 anys de compartir Teatre… 10 anys de La Unió! (2007-2017)’

Diumenge 12 de març a les 19 h

Música concert
thumbnail_the beatles(1)
THE FLAMING SHAKERS Millor banda tribut a The Beatles d’Europa!

Entrada: 10 €

The Flaming Shakers són segons la crítica especialitzada la millor banda tribut a The Beatles d’Europa. Rememoren en cada contundent i alhora meticulós directe aquell so mític de la banda de Liverpool, amb una posada en escena amb els mateixos instruments, vestuari i looks originals. Grup revelació a la International Beatles Weekend de Liverpool 2015 i seleccionats novament el 2017, i l’única banda tribut del món que ha tocat al costat de dos exbeatles (Pete Best + The Quarrymen), amb una dilatada gira de concerts per tot Europa (Bèlgica, França, Regne Unit…).

The Flaming Shakers són: Israel Marshall (guitarra i veu); Abel Marshall (guitarra i veu); Nathan Baughman (baix i veu); Matías Segovia (bateria i veu).

Diumenge 19 de març a les 19 h

Teatre infantil familiar

Cia. Teatrix presenta… EL LLIBRE DE LA SELVA un conte musical molt animal!

Entrada: 5 €

Després de ser abandonat a la selva, una família de llops cuidarà del petit Mowgli, però amb l’arribada de Shere Khan, el tigre més perillós de la selva, Mowgli corre perill, així que no li queda més remei que fugir amb els seus dos amics estimats: la pantera Bagheera i l’ós Baloo. I junts recorreran un camí ple d’aventures! Un espectacle divertit, musical i molt animal!

Diumenge 26 de març a les 19 h

Teatre

La Fornal i Tau Teatre presenten… GUIUM, o la ciutat adormida

Premi projectes escènics 2016 Teatre Principal

Coproducció del Teatre Principal de Palma

Entrada: 10 €

En Pep i na Marta són els dos encarregats d’un arxiu municipal d’un poble. Un dematí quan na Marta arriba a la feina es troba el cos sense vida del seu company. Un suïcidi, diuen. En Jordi és el nou arxiver i serà l’encarregat de fer la feina d’en Pep: catalogar, analitzar i estudiar tota la documentació que arriba de l’arxiu central que va ser expropiada durant la guerra. La feina no li serà gens fàcil perquè hi ha documents que van desapareixent… Un espectacle teatral premiat que no vos podeu perdre, un record d’allò oblidat durant la guerra.

Diumenge 2 d’abril a les 19 h

Teatre

Cia. La Reforma presenta… POR

Entrada: 10 €

Versió teatral del conte “El pou cec” de Les denúncies, un volum de narracions escrites l’any 1975 per Antoni Mus. Basat en un fet real, tret del desenllaç, se situa en el context de la Segona República i de la Guerra Civil. Mus exposa la història d’un republicà que s’amaga durant la guerra per por de la repressió. És cert que el tema central de l’obra és el paroxisme de la por, però l’autor també hi tracta alguns drets fonamentals i llibertats públiques, així com l’impuls sexual, tema molt recurrent en tota la seva obra literària.

Una obra avalada per la crítica i que ens retorna als records foscos de la repressió.

Teatre La Unió

C/ del Tren, 3 Son Servera

Tel. 971 568 519

Consultau la programació al Teatre La Unió
thumbnail_Guium

thumbnail_por

thumbnail_the beatles(1)thumbnail_el llibre de la selva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.