El Pi denuncia al Parlament el retard de les obres de reforma de l’Hospital de Manacor

La diputada d’El Pi, Mª Antònia Sureda, ha recordat a la Consellera de Sanitat que va prometre l’estiu passat que la reforma de l’hospital havia de començar el darrer trimestre de 2016
“Estam en el primer trimestre de 2017 i aquest Govern no ha començat les obres de l’Hospital de Manacor”, ha reclamat la diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, qui ha explicat avui al Ple del Parlament que fa un mes estaven a menys 30 llits en aquest centre sanitari.
Davant l’incompliment del Govern, que reconeix el retard i que no ha donat una data d’inici d’obres, la diputada ha requerit que “deixin de fer promeses que després no compleixen, deixin de generar expectatives perquè això només dur a la frustració, siguin més seriosos amb les seves polítiques. Aquest Govern endarrereix la reforma de l’Hospital de Manacor com s’ha s’endarrerit la radioteràpia de Menorca o s’ha endarrerit el rescat dels aparcaments de Son Espases i Can Misses”.
La diputada ha recordat que el Parlament va aprovar una Proposició No de Llei  d’El Pi durant el 2015 que ja demanava que s’actuàs a l’Hospital de Manacor. “Demanàvem fer-hi un pla director i començar a actuar en menys d’un any, és a dir, el 2016”. A més, ha dit, “també els hi vàrem presentar una esmena específica en els Pressuposts”. Sureda ha recordat que el passat mes de juny la presidenta del Govern i la consellera de Sanitat anunciaren, durant una visita a l’hospital, un Pla Director per a la reforma del centre sanitari que s’iniciaria durant el darrer trimestre de 2016.
“El govern de la gent? O el govern dels titulars? O el dels incompliments?”, ha retret a diputada qui no ha obtingut una resposta per part de la consellera sobre quan començaran finalment les obres de reforma.

Rafa Porcel  670 212 969
Sabrina Vidal  679907844  Grup Parlamentari / Palma
Maria Gibert  626129729  Consell de Mallorca / Part Forana

http://www.el-pi.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.