131a edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

El passat dimarts dia 28 de febrer a València va tenir lloc el sorteig per a designar les bandes de música que participaran en la 131è edició del Certamen Internacional de Bandes de Música de València, que tindrà lloc al Palau de la Música del 20 al 23 de juliol.
Enhorabona a tots els components de la Banda de Música de Manacor i de manera especial al director Eduardo Bernabeu, ja que han estat seleccionats per participar a la categoria 2a (bandes de 51 a 80 músics).
La resta de participants dins aquesta categoria són les bandes de: l’Associació Cultural Agrupació Musical de Linares (Jaén), l’Harmonie Santa Cecília de Blerik (Holanda), la Societat Musical “La Familiar” de Benissanó (el Camp de Túria), Agrupació Musical Artística Santa Cecília de la Vilavella (la Plana Baixa), (la nostra) Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears) i la Societat Musical “la Popular” de Pedralba (els Serrans).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.