Associació de Veïnats de Son Carrió

Onofre Garcia Prohens ens ha fet arribar la següent informació:

Ahir vespre, dimecres dia 8 a les 20:30 hores, a l’espai cultural de Ca na Apol.lònia es varen reunir mig centenar de veïns de Son Carrió. També  hi assistiren representants de les diverses associacions (Gent Gran, Paparres, Carriones.es, Apima) i es va acordar per unanimitat constituir l’ ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS DE SON CARRIÓ, per intentar unificar baix una sola veu les diferents persones i entitats del poble.

20170308_203729Es presentaren com a voluntaris per constituir la junta directiva una dotzena de persones, emplaçant per el pròxim dimecres dia 15 al mateix lloc i hora per signar ja l’acta fundacional i iniciar tots el tràmits corresponents per donar legalitat a aquesta nova associació.

Aprofitar per convidar a tots el veïnats a assistir a a la pròxima convocatòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.