La Mallorca 312 fa lliurament dels donatius a l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Els organitzadors de la marxa cicloturista Mallorca 312 – Giant – Taiwan va fer entrega el dilluns 6 de març, a la Junta de Balears de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), el donatiu per valor de 3.000 euros recaptats gràcies a la venda de 30 inscripcions a un preu simbòlic de 100 euros.

Reunits el president de l’AECC a Balears Javier Cortés, Xisco Lliteras director de la Mallorca 312 i Miquel Alzamora, president del Club Ciclista Artanenc i director tècnic de la marxa, van celebrar l’èxit de l’acció un mes després de la signatura de l’acord , el passat mes de febrer. En paraules de Javier Cortés, aquesta donació suposa “un important suport a la tasca de prevenció i investigació i un clar exemple de les sinergies que cerca l’AECC, establir aliances amb entitats que promouen la salut”. Per la seva part, Lliteras ha afirmat que “és un plaer col·laborar en iniciatives d’aquest tipus ja que no només donem suport a la causa, sinó que tenim l’oportunitat de conscienciar sobre la lluita contra el càncer”.
Amb aquest compromís, que es pretén s’estengui a properes edicions, la Mallorca 312 vol sumar-se a la lluita contra el càncer per conscienciar la població sobre la prevenció i detecció precoç d’aquesta malaltia. L’acord amb AECC se suma a la col·laboració que la Mallorca 312 – Giant – Taiwan manté també amb UNICEF, a la qual dóna un euro pel preu d’inscripció a més de més de 3000.
thumbnail_20170306_132046

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.