Concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Mallorca

Dissabte dia 18 a les 20:00h a l’Espai 36, es realitzarà un concert a càrrec de l’Orquestra de cambra de Mallorca (programa de Joves Solistes), dirigida per Bernat Quetglas.

L’Orquestra de cambra de Mallorca neix com l’evolució d’un projecte de llarga cocció, com la consolidació d’anys d’un grup de músics que sota distints noms han portat a terme una forta activitat musical arreu de l’illa. Està constituïda per una plantilla jove on hi conviuen professionals reconeguts a l’illa amb estudiants dels estudis superiors o músics que han acabat recentment els seus estudis. En aquesta línia, aquest projecte suposa també una ajuda a aquells solistes més brillants que surten de l’illa per a donar-se a conèixer a casa seva.

El preu de l’entrada és de 5€.

orquestra cambra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.