L’Auditori sa Màniga està de celebració!

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor celebra tres esdeveniments molt importants i ho vol festejar amb tots vosaltres regalant 2 entrades per l’espectacle La Bohème

En primer lloc celebra el Dia Mundial del Teatre. Des del 1961 cada 27 de març es celebra el Dia Mundial del Teatre i aquest any l’Auditori sa Màniga vol compartir aquesta fita tan important amb tots vosaltres.

En segon lloc celebra el gran èxit que ha gaudit el Millor! Festival de Teatre Familiar que ha tingut lloc a l’Auditori sa Màniga els dies 24, 25 i 26 de març. Més de 2000 assistents van participar a les nombroses i variades activitats i espectacles que va oferir aquest meravellós festival. Tot un èxit que ens ha encantat compartir amb totes les famílies que es van acostar fins a Cala Millor per formar-hi part.

El “Millor! Festival de Teatre Familiar” a l’Auditori sa Màniga

En tercer i últim lloc celebra que quasi ha arribat als 5000 seguidors a la xarxa social Facebook. Per aquest motiu, regala 2 entrades per l’espectacle de dissabte, 6 de maig, a les 20.30 h, La Bohème. Aquesta funció és una òpera completa que escenifica La Bohème de Puccini. La producció compta amb un repartiment de 7 cantants professionals provinents de Sud-Amèrica i de l’Estat Espanyol, de projecció nacional i internacional. Amb tot, una producció local on la direcció musical, d’escena, cors, producció i acompanyament pianístic està a càrrec de professionals mallorquins.

Si t’interessa participar en el sorteig simplement clica “m’agrada” al perfil de facebook de l’auditori (Auditòrium sa Màniga) i comparteix aquesta notícia al teu mur. D’aquesta manera entraràs en el sorteig de les 2 entrades. El resultat es farà públic una setmana abans,  el dissabte 29 d’abril, a la mateixa xarxa social. Molta sort!

L’Auditori sa Màniga sorteja 2 entrades per La Bohème de G. Puccini

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.