El músic i compositor manacorí, Tomeu Matamalas, presenta “Trajecte 1967-2017”

El proper diumenge dia 9 d’abril, Tomeu Matamalas (Manacor 1952) presenta, a les 19.30h al Centre Cultural de Porto Cristo, “TRAJECTE 1967-2017”, recull dels seus 50 anys dedicats a la música, començant pels temes que va cantar amb el grup “Amigos”. Amb ells enregistrà un disc en català.


L’any 1986, formant part del grup “Calabruix” amb Francesc Cortés, enregistra l’àlbum “SOM” amb dotze temes propis lírics, reivindicatius i crítics, i amb la “musicació” d’un poema de Blai Bonet “Escola Graduada”.

L’any 1991 publicà un disc en solitari, “Missatges en clau”, on es revela com a melodista, intèrpret i lletrista.

El 1998 col·laborà amb el grup “Gom Teatre” en l’espectacle “Poeta en bicicleta”, sobre poemes i cançons del desaparegut Guillem d’Efak.

Els darrers 20 anys ha actuat en solitari i creat nous temes i, a més, en nombroses ocasions, ha actuat amb Pep Alba. El proper diumenge ho farà amb el seu fill, Robin Alba (veïnat de sa Coma), que l’acompanyarà amb veu i teclats, i amb Toni Fons, de Cala Millor, al baix.

Un concert on en Tomeu fa un viatge musical pels seus 50 anys dedicats a una de les seves passions: la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.