Bicicletada solidària fins a Cala Millor

L’Institut de Secundària de Porto Cristo organitza una excel•lent activitat esportiva i solidària

El darrer dia d’escola abans de les vacances de Pasqua, l’Institut de Secundària de Porto Cristo ha organitzat una bicicletada solidària. Aquesta activitat esportiva és a benefici de la Fundació Campaner, que lluita contra la malaltia del noma al Níger (Àfrica). El noma ataca els infants desnodrits en els racons més pobres del planeta -especialment Àfrica- i els mutila la cara.

Els alumnes de l’Institut han dissenyat, organitzat i venut unes polseres solidàries. De l’Institut i de les escoles Mitjà de Mar i ses Comes de Porto Cristo han partit 280 alumnes (tots els de l’Institut, a més dels de 6è de les dues escoles de Primària) i 80 professors, i amb la bicicleta han arribat fins a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, on els esperava un bon berenar (fruita, pizzes, ensaïmada i aigua a voler). La resta d’alumnes de les escoles s’ha sumat a la Diada i ha fet una caminada per dins el Port de Manacor.

En haver berenat, han llegit un manifest i han alçat la mà mostrant la polsera i la seva solidaritat. La coordinadora de la Fundació Campaner, Francisca Figuerola, ha fet la bicicletada amb els alumnes. Aquest dia, tan divertit, sa i generós, ha comptat amb la col•laboració dels ajuntaments de Manacor i de Sant Llorenç, del policia tutor, dels Hiper Manacor i Erosky (que han regalat la fruita), de Bisellach (ha regalat les aigües), i els forns de Can Ramiro i Can Montserrat (que han aportat les pizzes i les ensaïmades). Per tot plegat han recaptat 1.736 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.