2 pensaments a “Defunció

  1. Sempre que perdem una persona estimada,no hi ha paraules de conhort que valguin per contrarrestar l,impotència i el dolor davant el fet en si mateix.Marga, saps que sempre estaràs dins el meu cor i dins els meus records,sobre tot de l’infantesa que compartirem.Bona persona,sempre amb el somriure a la boca,amiga dels teus amics,bona mare i sobre tot bona filla,i se amb certesa que també haguessis estat una bona padrina.Descansa estimafa,t’ho mereixes després d’una vida de sofriments.Adéu amiga meva,pens que has partit massa aviat,i em sap moltíssim de greu,estic ferida i destroçada.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Que te vaya bonito,es el mateix que varem dir a n,Antonia,ARA ja estau juntes,esper q m guardeu un lloc per jo,mes q amiges germanes ,fins sempre ,com me deies tu un besito carinyo. Margalida Corema

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.