Audicions a l’hotel Castell de Mar dels alumnes d’instrument de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

El cap del setmana del passat 22 d’abril, els alumnes 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor que dirigeix Rosa Carbonell, oferiren uns concerts privats a sala de conferències de l’hotel Castell de Mar de Cala Millor.
Aquest és el primer any que 440 Aula Musical ha organitzat aquestes audicions, i aquesta iniciativa i ha estat tot un èxit. Els alumnes prepararen amb molta de il·lusió les seves actuacions, i segons els professors treballaren de valent dedicant hores a l’estudi, ja que a més de l’actuació, el premi va ser d’un cap de setmana a l’hotel, on el bon temps va permetre l’us de la piscina exterior, barbacoas, i moltes animancions que els alumnes disfrutaren de valent.
Felicitacions als professors: piano, Rosa Carbonell; clarinet, Jaume Galmés; saxo i piano, Catalina Gari; flauta, Antònia Bassa; violi, Vicens Bauza; bateria, Pere Ginart.
Sens dubte ha estat un plus de motivació per a tots els alumnes que varen viure amb il·lusió aquestes audicions i estada a l’hotel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.