Concurs de peces curtes de dansa

Dijous, 11 de maig, a les 18 h

CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA
Adreçat a les escoles de dansa del municipi

 

Per promoure el VI Stage Internacional de Dansa (Dansamallorca), que té lloc a sa Màniga del 17 al 21 de juliol, l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza novament el CONCURS DE PECES CURTES DE DANSA. S’estableixen tres categories: de 6 a 12 anys; de 12 a 16 anys; i majors de 16 anys. Les peces es poden presentar individualment (solo) o de dos en dos (duet). Les peces poden ser de qualsevol estil de dansa: clàssic, contemporani, hip hop, funky, modern jazz, altres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.