L’Acadèmia Diamonds de Porto Cristo aconsegueix el Campionat d’Espanya d’Urban Display 2017 disputat a Cornellà de Llobregat

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat Urban Display a Cornellà del Llobregat, on hi varen participar més de 3.500 ballarins. Els grups de competició de l’Acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo participants estava format per 120 persones, de Cala Millor, Son Servera, i Porto Cristo, entre competidors i acompanyants.
El grup Small Diamonds, va quedar en tercera posició a la categoria infantil A, grup de 7 components entre nines de 8 i 11 anys.
El grup dels més petits Sweet Diamonds, va quedar en primera posició a la categoria baby,aconseguint adjudicarse el Campionat d’Espanya. Són 15 nines i 1 nin d’entre 5 i 8 anys.
Els grups Wild Diamonds i Dirty Diamonds també varen tenir unes actuacions excepcionals, però varen competir contra 44 i 25 grups, encara així les posicions obtingudes varen ser molt bones.
Les professores Marta i Helena Solano, volen agrair a la Junta de Districte de Porto Cristo el poder disposar d’una sala pels entrenaments de la competició, i felicitar a les alumnes participants i als pares i acompanyats pel suport que reberen durant la competició. Una competició sens dubte molt difícil, ja que hi havia 3.500 participants inscrits per a la competició. Na Marta, a més, va tenir unes paraules de felicitació per a tots els grups de Mallorca que varen participar.
La més cordial enhorabona a la directora de l’academia, na Marta i a la seva germana Helena, per aquest nou èxit que consolida un any més el gran nivell que han assolit les/els alumnes de l’Acadèmia Diamons de Porto Cristo, i que per segon any consecutiu aconseguiren un Primer premi al Campionat Nacional d’Urban Display que els atorga l’accès directe a la final Europea que s’ha de celebrar el 15 d’octubre a Portugal.
A la prestigosa l’Acadèmia Diamons de Porto Cristo assisteixen a classes nins i nines de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.