Músiques de pel·lícules infantils

TRETZENA MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA 

Dissabte, 20 de maig, a les 19 h
MÚSIQUES DE PEL•LÍCULES INFANTILS
BANDA DE MÚSICA DE SANT LLORENÇ
Direcció: Joan Sbert
Durada: 1 h aprox.
Entrada: 2 €

La Banda de Música de Sant Llorenç interpretarà peces de pel•lícules tan conegudes i estimades com El rei lleó, Frozen, Aladí, La Sireneta o La Bella i la Bèstia. No us perdeu aquest concert extraordinari, per a tota la família, amb projeccions i posada en escena.

Les entrades es venen o reserven només la mateixa setmana del concert. Les reserves telefòniques s’han de recollir com a tard mitja hora abans de començar l’espectacle. Per favor, duis l’import exacte, que s’ha d’abonar en efectiu. Entrades no numerades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.