Celebrada la 25 edició de la Fira Ramadera de Son Carrió on el porc negre mallorquí en fou el protagonista

El passat diumenge dia 21 de maig, Son Carrió celebrà la 25 edició de la Fira Ramadera a la que acudi molta gent de la comarca. Enguany el porc negre mallorquí en fou el protagonista. A més, es celebrà la VII edició del concurs mofològic de l’ovella de raça mallorquina.
A n’aquesta XXV edició hi havia més paredetes que mai de productes artesans i un gran ambient. Els Xeremiers des Puig de sa Font, i el Caparrots de Son Carrió, acompanyaren a les autoritas a fer el recorregut de la fira.
Bona feina, un any més, dels diferents departaments de l’Ajuntament que coordinaren la Fira, policia local, protecció civil, creu roja, etc.
A més de la gran actuació de la Colla Castellera Al·lots de Llevant, cal destecar el balls del Caparrots carrioners, acompanyats pels Xeremiers des Puig de sa Font, que feren la darrera actuació sense la careta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.