Els gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebolina, acompanyats de mossèn Salvador Galmés inauguraren la primera Nit Multicultural de les Festes de sa Coma

A les 20:00 d’ahir horabaixa, tingué lloc la inauguració oficial de la primera Nit Multicultural de les Festes de sa Coma 2017. Els gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebonina, ben acompanyats per mossèn Salvador Galmés, (tot i que no estava inclòs en el programa de Festes), no es va voler perdre les festes de sa Coma, i fou el que balla més dels tres, als sons de la música dels Xeremiers des Puig de Sa Font, que esperaren al gegants a l’entrada de la fira i els acompanyaren a ballar al mig de la plaça, balls que foren molt aplaudits pel nombrós públic assistent.
A les diferents associacions, bars, i restaurants, un any més, hi havia unes excel·lents tapes i varietat per el gust de tots.
A les nou del vespre el Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, va donar la benvinguda a tots els assistents i va presentar al grup llorencí, Va de Jota. Sa veritat no els havia vist ballar mai, i em va agradar molt, a més dels balls cuiden molt bé el vestuari. La seva actuació va ser molt aplaudida per els assistents i els turistes que enregistraven la seva actuació mòbil en mà. La música de la Rondalla des Pla de Petra, va acompanyar el ball obert.
Una menció especial als municipals, i a tots els funcionaris que han treballat de valent cuidant tots els detalls de les festes de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.