Primer concert de Pere Siquier amb la Banda de Música de Sant Llorenç

Va ser l’Església Nova de Son Servera a la 25è edició del Festival de Bandes de Música
Son Servera està d’enhorabona, el passat dissabte 22 de juliol, es va celebrar a l’Església Nova serverina la 25è edició del festival de Bandes de Música que organitza la Banda de Música de Son Servera. Per aquesta edició especial van ser convidades les bandes de música de Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar.
A les 20.30 hores començava la sortida de les tres bandes de diferents carrers del poble fins arribar a l’Església Nova, la primera en arribar va ser la Banda de Música de Sant Llorenç, que estrenava nou director, Pere Siquier. La segona la Banda de Música de Capdepera dirigida per Miquel Gayà i Reynés, i finalment la Banda de Música de Son Servera amb el seu director Joan Antoni Ballester.
L’Encarregada de presentar el Festival va ser la component de la banda serverina, Marga Morey, la qual va agrair la participació de les bandes convidades, i va fer un breu repàs a la història de la banda que va ser fundada l’any 1882, i al llarg dels anys (recordà) ha tingut els següents directors: Miquel Nebot, Bartomeu Oliver, Josep Sancho, Joan Lliteras, Lluís Jaume, Miquel Pons, Silverio Duato Sapiña, Silverio Duato Castillo, i l’actual director, Joan Antoni Ballester.
La primera banda en actuar va ser la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, la seva actuació havia despertat expectació entre molts de llorencins que no es van voler perdre la presentació del nou director de la banda, i la volta a la mateixa de “les velles glòries” com es van denominar elles mateixes (les dones) que tornaven a la banda uns anys després de tenir els seus fills.
Una gran actuació d’una renovada banda que interpretaren: Lorencin Mendoza de P. Marquina, El Choco, A.G. Villodo, i Fanfarre, dance and two songs de J.L. Blesa Llull. Sembla impossible amb el poc temps que du el nou director Pere Siquier, el que ha aconseguit de la banda, la darrera interpretació Fanfarre dance, va sonar de meravella.
La Banda de Música de Capdepera amb el seu director Miquel Gayà, també interpretaren tres temes, el més aplaudit pel nombrós públic assistent va ser el pasdoble, El arte de Cuchares d’Enric Pastor.
Pel que va a la Banda de Son Servera, el seu director Joan Antoni Ballester, havia posat el llisto molt alt a la banda per a celebrar la 25è edició del festival, i va aconseguir el seu objectiu, tocaren amb sentiment i perfecció: Caribbean Dance de A. Reed, El amor eres tu de J. Pdilla, i Charles Chaplin de M. Peeters.
Acabada l’actuació de les tres bandes l’ex-batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, en representació de la regidora de Cultura, Maria Arenas, que no va poder acudir al festival, es va dirigir a les bandes i al públic assistent acompanyada de la regidora de Cultura de Sant Llorenç, Dolors Sánchez, que havia acudit al festival com a mare de músic. Natàlia va felicitar a les bandes de música participants per les excel·lents actuacions i va dir que Son Servera estava orgullosa de la banda serverina per la seva participació al llarg de l’any als actes musicals del municipi i per la celebració del 25è aniversari del Festival de Bandes de Música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.