Llibres de segona mà

L’any passat vaig iniciar un projecte que per a mí és molt satisfactori. Volia d’alguna manera ajudar a una associació (encara no sabia a quina). Un dia va venir un client habitual, xerràvem de llibres i va sorgir a la conversa que no sabia on deixar unes quantes capses de llibres, li sabia molt de greu tirar-los al contenidor.

Jo ja tenia dins el cap treure les meves capses de llibres que tenia guardades al sòtil de ca nostra i posar-los a la venda de segona mà. Com que eren ja usats, vaig pensar i encara pens que no em podia lucrar amb la venda d’aquells llibres. Li vaig contar la meva idea i en menys de 5 minuts ja tenia els llibres dins la botiga.

Després arribaren més llibres i tot va anar rodant. Tenc una pàgina al facebook i també faig campanyes via Whatsapp.

Ara tenim a la Llibreria un lot de llibres de l’escriptor John Grisham a 5€ cada un. La recaudació va destinada intègrament al Projecte Som-riu de l’Escola Joan Mesquida – Fundació Aproscom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.