IX CURSA POPULAR MALALTS DE TURMELL

Dissabte 26 d’agost es va tornar a celebrar la CURSA POPULAR MALALTS DE TURMELL i ja en van 9 edicions. Quasi res.

La cursa va tornar a ser un èxit en organització, participació i col·laboració ciutadana, tant d’empreses com particulars que, entre premis i menjar, ja voldria qualque “bodorrio” tenir aquestes taulades. Especial agraïment a l’ajuntament i a la Policia Local que sense el seu suport no seria possible aquest esdeveniment i a l’associació MALALTS DE TURMELL perquè darrera una cursa d’aquesta envergadura hi ha molta feina.

Aquesta edició ha tingut la novetat que, a més de la cursa de 12 km que ha existit sempre i la de Nòrdic Walking (la dels palos) n’hi havia una altra de 6,6 km destinada a aquella gent que no es troba preparada per a córrer tant però que té ganes de participar que, al final, és l’important. Ja ho diu sempre el gran speaker de la cursa, això no és una carrera, és un grup d’amics que ha vingut a passar-ho bé. Per altra banda, també destacar l’augment de participació any a any. a l’edició de 2017 han arribat als 358 inscrits, quan a la de 2011 en contaren 240. Menció apart mereix el número de participants del gènere femení que aquest any ha superat les 90 inscripcions.

En tot això la cursa va acabar amb l’entrega de premis ja entrada la fosca i tothom ben content i rodó i així ho expressaven els participants. Al final és el que queda i recorda la gent.

Enhorabona a tots els que han posat el seu granet, i l’any que vé anem a per la X EDICIÓ.

Ara, us deix unes quantes fotografies de la cursa:

Preparatius:

               

 

 

 

 

Elites:

E

Present i futur assegurat:

La Cursa:

PD. Qui a l’agost es vulgui casar ja ha de tenir en compte que el darrer dissabte de mes és el dia dels MALALTS. Si ho sap i es casa, no tindrà mai cap problema!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.