Bona actuació dels Al·lots de Llevant a Vilafranca de Bonany

Dia 2 de setembre, els Al·lots de Llevant varen actuar a Vilafranca de Bonany en el marc de la Fira del Meló, cosa que no feien des de l’any 2011.
Va ser una actuació més, dins el procés de preparació del final de temporada que ja s’acosta, i la varen resoldre amb pilars de quatre i castells de sis pisos. Els Al·lots es varen presentar amb un pilar de quatre aixecat per baix i després encadenaren tres castells de sis pisos, el tres de sis i el tres i el quatre de sis amb l’agulla enmig. Dos pilars de quatre serviren per tancar una actuació de rodatge i que va servir per portar a plaça part de la feina de futur que fan a l’assaig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.