La marca “Cala Millor” patrocina el C.D. Serverense en la seva nova etapa a Tercera Divisió

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar vol apropar així l’ens a la societat i fomentar noves vies de promoció.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar és el nou patrocinador del F.C. Serverense en la seva nova etapa com a equip de Tercera Divisió. A través de l’acord arribat entre les dues entitats l’equipació dels jugadors lluirà la marca Cala Millor a les camisetes i també estarà present en diferents punts del Camp Municipal d’Esport Ses Eres.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és donar suport als clubs locals i apropar l’ens a la societat serverina. A més, el Consorci vol aprofitar la pujada de categoria de l’equip per fer promoció interna del destí i posar en valor la marca Cala Millor. La campanya s’afegeix a les ja iniciades el passat hivern per a la captació de client local en temporada baixa.

D’altra banda, la directiva del Club va voler agrair el suport del Consorci en aquesta nova etapa esportiva, a més de destacar la importància entre institucions, que ajuda al creixement mutu.

A la presentació assistiren membres del Consorci i de la directiva del club, així com jugadors que ja lluïren la nova equipació amb el disseny d’aquesta temporada. Enguany, el Serverense ha canviat la tradicional camiseta vermella per una amb franges verticals negres i vermelles, per tal de recuperar així els tradicionals colors del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.