L’artista carrionera, Bel Fullana, guanyadora del XXIV Premi Ciutat de Manacor d’arts plàstiques

Bel Fullana (Son Carrió, 1985), ha estat la guanyadora del XXIV Premi Ciutat de Manacor d’arts plàstiques amb l’obra “Sex on the beach”.

La presentació de l’obra queda detallada amb les següents paraules:

“La mirada Bel Fullana -tan atrevida com sincera, àcida, lúdica i punyetera- recorre Mallorca als mesos d’estiu, quan legions d’estrangers envaeixen Mallorca a la recerca de festa, alcohol i sexe. Carrers plens a vessar, llums de colors, barra lliure, festes d’escuma, turistes disfressats, sexe en les hamaques i voyeurs desaforats formen part d’un panorama turístic en què, literalment, tot s’hi val.

L’artista, com a espectadora privilegiada, il·lustra el desgavell d’aquesta mena de jungla constituïda per personatges primitius que, just en trepitjar l’illa, protagonitzen escenes etíliques i de desvergonyida i disbauxada nuesa al carrer.

Els cinc papers de Fullana estan dotats d’una gran potència expressiva. Donen irònic testimoni d’una altra Mallorca entregada a la dissipació i a l’orgia col·lectiva mentre la majoria de nadius, incrèduls, són testimonis a la premsa i a la televisió del procés involutiu d’uns éssers que, induïts per les expectatives i l’anonimat en un territori idoni, esdevenen protagonistes d’una paròdia passatgera que, com la ressaca, desapareixerà en agafar el vol cap a casa.”

Enhorabona Bel!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.