Nou conveni de RADsport de Son Servera amb APROSCOM FUNDACIÓ i l’IES Llorenç Gàrcies i Font d’Artà

Després d’un curs d’absència, tornen a comptar en les instal·lacions amb els nins i joves d’APROSCOM FUNDACIÓ. Durant tot el curs escolar, els dissabtes al matí seran protagonistes els alumnes d’Aprocom ja que RADsport de manera desinteressada, cedeix l’ús d’un carril de la piscina perquè puguin realitzar el curs de natació. Aquesta acord, arriba gràcies al interès del seu professor d’Educació Física, Manolo Carmona, perquè pugin fer activitat física fora de l’horari escolar.
La direcció de RADsport de Son Servera, va mostrar la seva satisfacció de veure l’esforç d’aquests joves que contagien les seves ganes d’aprendre cada setmana. I de
poder contribuir al seu desenvolupament integral.
El passat 20 de setembre, va tenir lloc la signatura del conveni entre RADsport i l’IES Llorenç Garcies i Font d’Artà, per al desenvolupament dels mòduls de natació i activitats dirigides del Cicle Formatiu de Tècnic Superior d’Activitats Físiques i d’Animació Esportiva. Amb aquest conveni es cerca col·laborar en la formació de joves que han decidit apostar per l’activitat física a la recerca d’un futur laboral.
Durant tot el curs acadèmic 2017/2018 RADsport de Son Servera rebrà dos dies a la setmana als alumnes d’aquest cicle formatiu. En la seva estada al Centre, realitzaran sessions pràctiques de les assignatures de «Activitats Dirigides i Natació».
Gràcies a aquest conveni la directora de RADsport Clara Ruiz, digué que Son Servera passa a ser el centre de referència de pràctiques per als alumnes d’aquest Cicle, donant continuïtat als alumnes corresponents a Cicle de Conducció d’Activitats Físic Esportives en el Medi Natural, que des de fa dos anys realitzen les pràctiques en el centre. Des de RADsport creuen fidelment en la formació reglada, i els sembla interessant poder contribuir a la formació d’aquests alumnes, possibles treballadors del Centre, a diversos d’ells que han fet pràctiques aquest estiu se li ha ofert la possibilitat de seguir iniciant una relació contractual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.