L’empresari serverí, Joan Llull, anomenat “Fill adoptiu” de la ciutat de Chiclana de la Frontera

Joan Llull, president i fundador de la cadena hotelera Hipotels, va ser anomenat el passat dissabte dia 14 d’octubre, “Fill adoptiu” de la ciutat andalusa de Chiclana de la Frontera.

Aquesta distinció va ser en reconeixement “a la feina de Llull en benefici de l’economia local, pel que ha suposat i segueix suposant el turisme en aquesta ciutat”, explicà José María Román, batle de la ciutat.

Antoni Servera, batle de Son Servera, convidat a l’acte per la corporació andalusa, va reconèixer el caràcter visionari de Llull i la seva tasca en el foment del turisme a Son Servera, però, a la vegada, va voler expressar “la gran humilitat i senzillesa” de l’empresari serverí.

Per la seva part, Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears, també va voler donar l’enhorabona a Llull i va fer arribar una carta a l’homenatjat, que va llegir el batle de Chiclana durant l’acte.

Joan Llull va agrair aquest títol, que portarà “amb orgull i dignitat”, i va mostrar la seva gratitud a totes aquelles persones que l’han acompanyat durant la seva carrera.

La cadena Hipotels té actualment 29 establiments, dels quals 11 estan a Cala Millor, un a Cala Bona i un a la Costa dels Pins. A Chiclana de la Frontera en té 4 i és la primera empresa hotelera de la província i de la ciutat, amb 2.000 i 1.500 places respectivament.

Antoni Servera, batle de Son Servera, aprofità la visita per trobar-se amb el batle de Chiclana, José María Román. Durant la reunió varen debatre sobre el perfil turístic de les dues poblacions i la importància de treballar per a un turisme sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.