Gastro Market Sant Llorenç

El dijous 28 de setembre, Sant Llorenç des Cardassar va inaugurar el nou mercat “Gastro Market Sant Llorenç”, un mercat que vol ésser únic, diferenciat i especialitzat.

El propòsit de l’Ajuntament a través d’aquest nou projecte, és que, cada dijous, la gent surti al mercat per omplir el rebost de producte local, el nostre; i cuina de mercat per menjar a la plaça o a casa. En definitiva, es vol incentivar un consum més ètic, sostenible i responsable i, per altra banda, dinamitzar la vida econòmica i sociocultural del nucli urbà de Sant Llorenç.

La primera passa per posar-ho en marxa, fou dotar el Mercat d’una imatge i contingut amb caràcter propi, diferenciat, únic a la comarca, GASTRO MARKET SANT LLORENÇ, que servís de punt de partida per aconseguir la dinamització de tot un poble amb molt de potencial i encants per descobrir.

Des de la seva inauguració, s’han dut a terme ja quatre edicions durant el mes d’octubre, que han tengut una molt bona acollida i han comptat amb molta participació. Més de 500 persones cada dijous ja s’han desplaçat dels hotels de la zona costanera per gaudir d’aquest nou mercat, així com també els clients dels agroturismes de Sant Llorenç i la gent del poble. Ara per ara, el Gastro Market ja compta amb una trentena de placers, gràcies a la incorporació i iniciativa de 16 placers nous, que han apostat per aquest nou projecte, i entre els quals s’hi troba una àmplia oferta de producte local, de proximitat, ecològics i menjars preparats a càrrec de bars i restaurants del municipi.

A més, també cal destacar les diferents activitats que es duen a terme. Per una banda, es realitzen visites guiades a l’Església Parroquial; es fan tres passes de concert de piano a l’Espai 36 a càrrec de Damià Muñoz, amb repertoris basats en clàssics de pel·lícules i música tradicional mallorquina; i es du a terme amenització musical al carrer a càrrec dels Xeremiers del Puig, els quals han anat acompanyats en ocasions pels gegants Angelina Trebolina, Jaume Belluguins i Mn. Salvador Galmés, i també hi han participat els Muntaner Duo, el grup de swing Wacky Tobacco, i els Spaguetti on road pels més petits.

De cara als propers mesos, concretament durant el mes de desembre, s’estan preparant activitats especials per a grans i petits emmarcades dins les Festes de Nadal.

No us ho podeu perdre. Sortiu a gaudir del carrer, de l’ambient, dels bars i comerços, de la gastronomia, de la música, de la cultura, de l’art i tradició, i del patrimoni.

Veniu a fer poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.