L’engranatge

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Dissabte, 25 de novembre, a les 18h
L’engranatge
La Finestra Nou Circ (València)
Durada: 50 min.
Entrada: 10,10 €

Nou circ / sense text

Un dia de feina en un misteriós taller, fórmules indesxifrables, estranys Instruments i tres personatges amb la seva peculiar manera d’enfrontar-se a la seva rutina diària. Un MALABARISTA hàbil capaç de convertir els seus malabars en part de la seva feina, un MAG imprevisible que fa desaparèixer objectes, capaç de fer de malabarista durant un dia i un MÚSIC disposat a amenitzar la feina treball amb instruments variats i convidar els seus companys a ser part del concert. Tots tres tenen un objectiu comú: desxifrar la més difícil de les fórmules i mostrar al públic com funciona el seu peculiar i hipnòtic Engranatge.

Per a més informació: http://www.samaniga.es/mtd.php?idmtd=282

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.