La soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol components de Voicello, presentaran el seu espectacle “Crossover Opera Pop” i el seu primer disc

El projecte de la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol, VOICELLO acaba l’any carregat de bones notícies: aquest novembre han estat seleccionats al Catàleg d’Activitats Culturals del Consell Insultar de Mallorca (CACIM). Els Ajuntaments ja poden contractar l’espectacle, que es presenta en dos formats, un format més assequible i un format més complet.
Aquest espectacle anomenat “Crossover Opera Pop” anirà en paral·lel a la presentació del seu primer disc, la primera presentació oficial del disc la faran durant el mes de gener, concretament dissabte dia 27, a Ona Estudis de Miquel Brunet, aquí on han enregistrat el disc, i serà una presentació molt intima. Esperen comptar amb la col·laboració dels músics que han participat en el disc: Tomeu Estaràs a la flauta i Miquel Marqués a la bateria, i el mateix Miquel Brunet al piano.

Després d’aquesta presentació familiar a Bunyola volen fer una presentació a Palma, on donarem a conèixer la data més endavant.
Enguany acaben l’any amb dos concerts a Anglaterra i un concert a Mallorca, que serà el dijous 21 de desembre, a la Congregació de Sa Pobla, dins el XXXVIII Encontre Internacional de Compositors organitzat per la Fundació ACA.
Foto Jaume Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.