Cartellera de l’Auditorium de Sa Màniga per dia 2 de desembre de 2017

CONCERT (Mendelssohn, Britten…)

Cor Acadèmia 1830

Durada: 1 h (pausa)

Gratuït

El cor de l’Associació Acadèmia 1830 presenta un programa amb obres de compositors del Renaixement (Victoria, Byrd) romàntics (Mendelssohn) i actuals (Busto, Whitacre, Esenvals, Britten), d’una manera intercalada per donar un caràcter més intimista i introspectiu.

Toteselles tenen un nexe en comú: la recerca de noves sonoritats al món coral. La segona part del concert estarà dedicada a laCeremony of Carols, de Benjamin Britten. N’escoltarem la versió de cor de veus mixtes i arpa de Julius Harrison de l’any 1955.

Concert del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.