Cartellera de l’Auditorium de Sa Màniga per dia 2 de desembre de 2017

CONCERT (Mendelssohn, Britten…)

Cor Acadèmia 1830

Durada: 1 h (pausa)

Gratuït

El cor de l’Associació Acadèmia 1830 presenta un programa amb obres de compositors del Renaixement (Victoria, Byrd) romàntics (Mendelssohn) i actuals (Busto, Whitacre, Esenvals, Britten), d’una manera intercalada per donar un caràcter més intimista i introspectiu.

Toteselles tenen un nexe en comú: la recerca de noves sonoritats al món coral. La segona part del concert estarà dedicada a laCeremony of Carols, de Benjamin Britten. N’escoltarem la versió de cor de veus mixtes i arpa de Julius Harrison de l’any 1955.

Concert del Catàleg d’Activitats Culturals del Consell de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.