Millores de les infraestructures hidràuliques al terme municipal

En aquests moments s’estan executant diverses obres, sobretot a la zona costanera, per tal de millorar les infraestructures hidràuliques tant de clavegueram, com d’estacions de bombeig i aigües regenerades.

Cal destacar:

  1. El Projecte de dotació de clavegueram i bombament d’aigua residual, als carrers Fonoll i Alfabeguera (Son Moro Bonavista), adjudicades a Vitrac Obra Pública SL per 83.490 euros (IVA inclòs).

  2. El Projecte de substitució parcial del col·lector troncal de gravetat de la zona de sa Coma fins a l’EBAR de s’Illot – Passeig Neptú, adjudicades a COEXA SA, per 132.979 euros (IVA inclòs), a més d’haver ofert com a millora l’execució de les canonades d’aigua regenerada.

  3. El Projecte de reforma de l’EBAR de sa Coma I, adjudicades a FACSA per 109.714,90 euros (IVA inclòs)

  4. El Projecte de canonades d’impulsió al carrer Golf (Cala Millor) i Projecte de renovació de la xarxa d’aigua regenerada en el c/Golf (Cala Millor), adjudicades a COEXA per 114.338,95 euros (IVA inclòs)

  5. El Projecte de substitució d’un tram del col·lector d’aigua residual a l’avinguda Cristòfol Colom, adjudicades a Amer e Hijos SA per 51.034,41 euros (IVA inclòs)

  6. El Projecte de renovació de l’EBAR de Cala Millor I, adjudicades a Instalaciones Electromecánicas Torres Tubilla SL, per un import de 44.503,17 euros (IVA inclòs)

La majoria d’elles són indemnitzables per part de la Conselleria de Medi Ambient, Direcció General de Recursos Hídrics, encara que l’Ajuntament ha d’avançar el finançament.

Per altra banda s’estan executant també les obres de la prolongació dels carrers Sol i Torre, adjudicada a l’empresa Melchor Mascaró SAU per un total de 61.691,85 (IVA inclòs).

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Joana Maria representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.