Concert de Nadal

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Dijous, 4 de gener, a les 19:30 h
CONCERT DE NADAL
440 AULA MUSICAL
Entrada: 2 €

40 Aula Musical s’ubica a la comarca de llevant, tenim una orquestra d’uns 70 membres formada per alumnes de totes les edats, on els més jovenets tenen 5 anys. Violins, clarinets, saxos, flautes, pianos i percussió són els instruments que formen l’orquestra. A més a més hi participa un cor d’uns 70 alumnes. Veniu a gaudir de l’espectacle de Nadal!
Les famílies dels nins i les nines que hi participen podeu comprar per internet fins a un màxim de 4 entrades el dimecres 3 de gener (venda des les 7.00 fins a les 24.00). Per fer la compra s’ha d’introduir exactament el número de document identificatiu (DNI o NIE) que s’ha donat a l’Escola. També podeu reservar per telèfon (sense triar la localitat) o comprar a la taquilla (sense triar la localitat). Si queden entrades disponibles es posen a la venda el dijous 4.

Aquest article s'ha catalogat com a Local i s'ha etiquetat amb per Aina Nadal representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.