Els contenidors d’alguns carrers de sa Coma buits i les bosses d’escombraries per terra

Diuen que una imatge val més que mil paraules. Les imatges que publicam són reals i passen avui en dia a sa Coma i molts de voltants de la zona costanera. Una mostra del comportament d’algunes persones, contenidors buits i deixen les escombraries a les voreres.Contenidors buits, i quan arriben devora tiren directament les bosses dins el solar buit (just al costat d’un negoci) que hi ha al carrer Garballó.

Amb els antics contenidors molts veïns veiem amb impotència i ràbia, com alguns conductors tiraven les bosses d’escombraries per la finestreta del seu cotxe dins dels contenidors ja que alguns d’ells no tenien tapa.
Ara es dediquen a deixar-los a les voreres impedint el pas als vianants i provocant una pudor insuportable.
Hi ha algú capaç de trobar una solució a aquests atemptats contra la salut publica i els veïns.
Qui serà capaç de posar remei?

2 pensaments a “Els contenidors d’alguns carrers de sa Coma buits i les bosses d’escombraries per terra

  1. Yo quiero hacer una sujerencia creo que hay algunos contenedores que estan muy mal ubicado como por ejemplo elde la calle morers com la calle dalias cuando sales de cll.morers von dalias tienes q.salir hacer el estot al medio dela calle por falta visibilidad, asta q. Un dia ocurra algo entoces tomaran las medidas oportunas pero claro tarde.pediria por favor quelo miren bien y tomen las medifas oportunas antes deque sea tarde .gracias un saludo

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Y en la calle Tamarell Nº 6 casi esquina Les Alsines en la puerta del residencial Sa Coma,nos han puesto 5 contenedores que tenemos que esquivarlos para entrar a casa ademas la gente que tira la basura fuera los contenedores hay olor suciedad en fin una delicia cuando tenemos invitados a nuestra casa lo elegante que es recibirlos en la puerta.Y nosotros mismos vergonzoso.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.