Beneïdes a Cala Millor i Son Servera

La Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, celebrà el passat 17 de gener, la tradicional missa en honor de Sant Antoni, cants dels goigs , i Beneïdes a les dotze del migdia , amb l’acompanyament musical dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor, i el cant dels goigs a càrrec del Cor Parroquial.
Degut a que molts dels carrers de Cala Millor voltants a la parròquia estan tallats per obres, el rector Fra Pere Vallespir, va beneir els animals a la terrassa de l’església.

A Son Servera a les 15’30h., arribaven a la plaça Nova el rector mossèn Jaume Mercant, i els components de la Corporació Municipal, precedits per la Banda de Música de Son Servera, i els dimonis, per acompanyar a Sant Antoni a la tradicional visita a Sant Pau i Davallada del Corb. Després de la lluita contra el dimoni que va guanyar un any més Sant Antoni, la comitiva es dirigí novament a la plaça de Sant Joan, per començar les tradicionals Beneïdes. El primer premi per a carrosses petites va ser per la carrossa Coll de tords, i per a carrosses grans Al·lots i sopes. Entre les carrosses participants hi havia la de l’AMIPA CEIP Punta de n’Amer de sa Coma.
Seguint la tradició, la Banda de Música de Son Servera, el dissabte de Sant Antoni va incorporar a la banda a sis nous components ells són: Aroa Vega, Paula Granados, Núria Harriero, Roser Peñafort, Joan Pere Jofre, i Maria Caballero. Enhorabona als nous components i felicitacions a la banda i al seu director Joan Antoni Ballester.










Fotos Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.