Celebrada la 4a Diada Solidària a CEIP Punta de n’Amer

COMUNICAT CEIP PUNTA DE N’AMER
Aprofitant un any més el dia de la Pau, el Col.legi Públic Punta de n’Amer de sa Coma ha realitzat la seva 4a Diada Solidària. Molta de gent hi ha fet feina directa i indirectament. Des d’abans de Nadal que tota la maquinària s’ha posat en marxa per fer feina conjuntament i obtenir el millor resultat possible: que els nins i nines tenguin la seva festa i que se’n puguin sentir ben orgullosos. Un any més ells en són els protagonistes on el valor més important que volem difondre des del nostre centre és que ajudar els altres obté somriures sincers, hi ha res millor que això?

Els alumnes de 3r fins a 6è realitzaren els dibuixos que han donat vida als imants i xapes que s’han emprat per recaptar diners. Diners que enguany van destinats a ASPANOB (Asociación de Padres de Niños con Cancer de las Islas Baleares) i per una altra banda, a totes aquelles persones que han aguantat l’espera i les baixes temperatures quan s’ha amagat el sol abans de poder donar sang, se’ls ha regalat imants i xapes relacionades amb el gran Súper Poder: Donar Sang Salva Vides i per a tots nosaltres, sou herois!! Mil gràcies!!
Donar les gràcies a l’Equip Directiu del centre, ha participat de forma activa en tot moment, ajudant amb tot el que se l’ha necessitat; Gràcies a l’AMIPA del nostre centre, sense la seva energia, força, alegria i predisposició res de tot això hagués estat possible; així com a les persones responsables dels tallers: TALLER DE GLOBUS, MAQUILLATGE FANTASIA, TATTOOS, PINTAUNGLES, DANÇA, PENALTIES, ZUMBA, JUDO I ACROGYM; No ens podem oblidar del que bé que ens han cuidat oferint-nos berenar i beguda!Agrair al Personal del Banc de Sang i Teixits que han estat avui amb tots nosaltres, la seva feina realitzada. No han aturat ni un moment; això és bona senya! Agrair també a na Cristina Martín (Educadora Social) i a n’en Jaime Coll (President de ASPANOB) la seva participació activa en aquesta jornada; així com també a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i a la Gran Animació realitzada al llarg de la tarda pel grup d’animació Spaguettis on Road!No oblidam tampoc a tota la gent que n’ha fet difusió des de Ràdio, com Premsa; d’igual manera que tots els nostres coneguts, amics i familiars que han ajudat fent arribar aquest acte més enllà! Però sobretot, donar les gràcies a tots els alumnes (antics, actuals, com d’altres centres) i a les seves famílies que han vengut a donar-nos suport. Sense tots vosaltres, no tendria sentit!Pel vespre han arribat els resultats que amb tantes ganes esperàvem! Hem tengut 40 donants on per a 20, aquesta ha estat la seva primera vegada. Hem aconseguit 33 bosses. Na Maria Vanrell (Coordinadora de Campanyes de Donació de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Balears) ens ha telefonat tan bon punt s’ha enterat de la bona nova i ens ha donat les gràcies i l’enhorabona per la gran tasca realitzada. Realment els hospitals i el propi Banc de Sang, especialment ara, necessiten més donacions que mai. Així que sempre hi som a temps per informar-nos-en i animar-nos-hi!En el cas d’ASPANOB, dir que euro a euro (preu simbòlic de les xapes, imants i tallers) hem aconseguit amb 3 hores més de 500€. Estam molt contents dels resultats obtinguts i vosaltres en sou els protagonistes!

Any rere any cercam nous reptes i ja estam pensant en quin serà el proper!! Sigui el que sigui, vos hi esperam!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.